Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تهیه کننده سریال جدید شبکه 5 با اشاره به اضافه شدن سید مهرداد ضیایی به سریال "لژیونر"، از ضبط بیش از 50 درصد این سریال سخن گفت. مهدی فرجی تهیه کننده سریال تلویزیونی لژیونر در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: تاکنون بیش از 50 درصد سریال "لژیونر" را ضبط کرده‌ایم و تصویربرداری این اثر همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این روزها در مکان ثابتی تصویربرداری نداریم و بیشتر لوکیشن‌های سریال خارجی هستند و در خیابان‌های مختلف "لژیونر" را ضبط می‌کنیم.

تهیه کننده سریال تلویزیونی "لژیونر" تصریح کرد: سید مهرداد ضیایی در ادامه تصویربرداری به سریال اضافه شده است و نقش پدر اشپیتیم آرفی را به عنوان یک بازیکن فوتبال که از خارج از کشور آمده را ایفا می‌کند.
وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: در ادامه تصویربرداری ، بازیگران دیگری هم به سریال تلویزیونی "لژیونر" اضافه می‌شوند که تعدادی از آن‌ها فوتبالیست هستند اما حضور بازیکنان فوتبال ،‌ در قالب هنرمند میهمان خواهد بود و از این جهت می‌توان گفت که نقش ثابتی ندارند.
فرجی همچنین توضیح داد: این سریال موضوعی اجتماعی دارد که در بستر ورزشی روایت می‌شود و به برخی از آسیب‌هایی که در محیط‌های ورزشی وجود دارد ، می‌پردازد. فضای کلی سریال شاد و مفرح است البته لفظ کمدی درباره این سریال به کار نمی‌برم اما به طور کلی این اثر فضایی شیرین دارد.
وی تصریح کرد: سریال "لژیونر" همچنین به موضوعات جوانان از جمله اشتغال و ازدواج نیز می‌پردازد و سعی می‌کند بر چنین محورهایی تمرکز داشته باشد.
این تهیه کننده عرصه تلویزیون اظهار کرد: زمان پخش این سریال شبکه 5 تعیین می‌کند و در این خصوص ما اطلاع چندانی نداریم.

وی افزود: برنامه‌های ورزشی تلویزیون به گونه‌ای است که مخاطبان با تماشای آن‌ها به فوتبال علاقمند می‌شوند . به طور طبیعی جوانان کشورمان علاقه دارند به ورزش قهرمانی روی بیاورند و در سریال تلویزیونی "لژیونر" بیشتر به حواشی فوتبال پرداخته می‌شود.
فرجی خاطرنشان کرد: هنرمندانی مانند حسن پورشیرازی، محمدرضا شریفی نیا، لاله صبوری،‌ حامد آهنگی،‌ زهیر یاری، ساغر عزیزی،‌ هلیا امامی،‌ اتابک نادری،‌ آذین رئوف،‌ پیام احمدی‌نیا در این سریال به ایفای نقش می‌پردازند.

گفتنی است، مسعود آب پرور کارگردان این اثر تلویزیونی است .
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسورد و حقایق جالب آن

پسورد (Password) یا همان گذرواژه و رمز عبور در دنیای آنلاین امروز کاملاً حیاتی است و به همین علت روز جهانی پسورد هر سال در اولین پنجشنبه ماه می برگزار می‌شود و شرکت‌های متخصص در این روز آمار جالبی را درباره رمزهای عبور منتشر می‌کنند تا آگاهی از این موضوع افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، روز جهانی پسورد یا رمز عبور هر سال در اولین پنجشنبه ماه می (دوم می ۲۰۲۴ مصادف با سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) برای رفع نیاز حیاتی به گذرواژه‌های قوی ایجاد شده است و به افزودن احراز هویت قوی به رمزهای عبور مهم برای جلوگیری از سرقت هویت و سایر جرایم سایبری اشاره دارد. رمزهای عبور قوی و ایمن بسیار مهم هستند، به‌ویژه در دنیای امروز که بیشتر فعالیت‌ها به‌صورت آنلاین انجام می‌شود. به گفته مایکروسافت، ۹۹.۹ درصد از تهدیدات موجود برای رمزهای عبور را می‌توان با استفاده از احراز هویت چند عاملی متوقف کرد، با این حال هنوز هم عده انگشت‌شماری از مردم سراسر جهان به تغییر مکرر پسوردهای خود اقدام و خود را در برابر هکرها و دزدهای اطلاعات مصون می‌کنند.

پسوردها و حقایق جالب

امنیت سایبری در دنیای آنلاین کاملاً حیاتی و رمزهای عبور بخش بزرگی از آن است. با این حال به‌رغم آگاهی جهانی از لزوم به‌کارگیری نام‌های کاربری منحصربه‌فرد و ترکیب‌های رمز عبور پیچیده، توجه چندانی به این امر نمی‌شود و حتی تکرار گزارش‌های مربوط به حملات و نقض‌های سایبری در طول سال‌های متمادی حاکی از رایج‌تر شدن عادات بد مربوط به رمزهای عبور است. بررسی این عادات حقایق جالبی را نشان می‌دهد:

رمزهای عبور به راحتی هک می‌شوند، زیرا اکثر انسان‌ها از الگوهای مشابهی پیروی می‌کنند.

محبوب‌ترین رمز عبور در آغاز فعالیت صفحات وب ۱۲۳۴۵ بود و امروزه ۱۲۳۴۵۶ است.

زنان به استفاده از نام‌های شخصی در رمز عبور خود مشهور هستند و مردان سرگرمی‌های خود را انتخاب می‌کنند.

۹۱ درصد از مردم می‌دانند که هک رمز عبور خطرات امنیتی زیادی را به همراه دارد، با این حال ۵۹ درصد هنوز هم برای همه اطلاعات خود از یک رمز عبور استفاده می‌کنند.

اغلب میان رمزهای عبور ایجاد شده برای حساب‌های شخصی و کاری هم‌پوشانی وجود دارد و ۶۲ درصد از افراد از رمز عبور یکسانی برای حساب‌های کاری و شخصی خود استفاده می‌کنند.

مولدهای رمز عبور ابزاری عالی برای استفاده در صورتی هستند که به‌سختی می‌توان رمزهای عبور متعدد و قوی پیدا کرد. آن‌ها با ایجاد خودکار رمز عبور با استفاده از پارامترهایی مانند حروف مختلط، نمادها، اعداد، طول و قدرت کار می‌کنند.

هفت از هر ۱۰ نفر به رمزهای عبور برای محافظت از حساب‌های آنلاین خود اعتماد ندارند.

احراز هویت چند عاملی (MFA) یا احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) دو روش احراز هویت محبوب هستند که هویت کاربر را با درخواست چندین اعتبار تأیید می‌کنند، بنابراین راه‌های خوبی برای ایمن‌سازی همه حساب‌های آنلاین هستند و ۸۶ درصد از کاربران به این شیوه‌ها اعتماد دارند.

پسوردها از زمان شروع انقلاب دیجیتال، شکل اصلی احراز هویت بوده‌اند اما با پیچیده‌تر شدن رمزهای عبور و روش‌های رمزگذاری، مهارت‌های مجرمان سایبری نیز پیچیده‌تر شده است.

۹۰ درصد رمزهای عبور را می‌توان در کمتر از ۶ ساعت شکست.

۱۸ درصد از کارمندان رمز عبور خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند که این امر می‌تواند امنیت سایبری یک سازمان را به‌طور جدی به خطر بیندازد. ۴۲ درصد از کارمندان این کار را انجام می‌دهند تا بتوانند راحت‌تر با اعضای تیم همکاری کنند و ۳۸ درصد به این دلیل رمز عبور را به اشتراک می‌گذارند که خط‌مشی شرکت این است.

کد خبر 750048

دیگر خبرها

  • پسورد و حقایق جالب آن
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی آخر هفته
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • هنرنمایی قایدی مورد توجه شبکه تلویزیونی امارات (فیلم)
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم